Cofetar - patiser

Tipul programului: CALIFICARE

  • Codul Nomenclator al ocupaţiei: 7412.2.1
  • Nivelul de calificare: II (720 ore)
  • Tipul de certificat obţinut: de calificare
  • Conditii de acces: absolventi ai invatamantului minim obligatoriu raportat la data absolvirii de catre acestia
  • Aviz medical: da
    (adeverinta de la medicul de familie care sa specifice ...apt pentru meseria cofetar-patiser)
  • Durata de pregatire: 720 ore - 480 ore de pregatire practica, 240 ore de pregatire teoretica
  • Locul de desfasurare a pregatirii teoretice: Sediul CRFPA Brasov
  • Locul de desfasurare a pregatirii practice: Sediul CRFPA Brasov
  • Numarul de participanti pe grupe de pregatire: 28 cursanti

Dotarile prevazute in programa de pregatire:

  • sala de curs pentru pregatirea teoretica dotata cu:
          - mese, scaune, tabla de scris
          - echipamente pedagogice ( proiector multimedia digital, computer, imprimante, flipchart )
          - mijloace didactice (materiale scrise, legislatie, dischete, CD-uri)

  • dotarile specifice unitatilor de servire pregatirea practica:
          - malaxoare
          - laminoare pentru coca
          - prese pentru divizat aluat
          - aparate pentru pregatit si temperat compozitii
          - roboti
          - cuptoare
          - utilaje frigorifice
          - tavi
          - truse pentru ornat
          - cutite de patiserie, teluri, spatule, site gratare, cercuri pentru tort, rame dreptunghiulare

Se asigura materialele consumabile necesare procesului de pregatire

Centrul Regional de Formare Profesionala © copyright 2012 CRFPA Brasov. All rights reserved.

Joomla25 Appliance - Powered by TurnKey Linux